Cabinet de Avocat Dandes Group

 

Cabinet Avocatura in Romania

Bine ati venit la pagina in limba romana de la Dandes Group

Cabinet de Avocat specializat pentru Romanii din strainatate.

Avocatul Dan Dandes este absolvent al City University of New York, cu B.A. degree in Stiinte Politice, si B.A. in Business Admnistration. Specializarea lui a fost in Drept International. Dl. Dandes are un al doilea B.A. degree in Business Administration, obtinut in cadrul aceleeasi facultati C.U.N.Y.

Dl. Dandes este licentiat al Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti. Diploma de Master in Studii Politice a fost conferita de Institutul National de Stiinte Politice si Administrative din Bucuresti. De asemenea, Dl. Dandes a fost onorat cu diploma de Master in Studii Legale de catre Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor din Romania.

Avocatul Dan Dandes este membru al Uniunii Nationale a Avocatilor din Romania precum si membru al Baroului Timis. vorbim  fluent Engleza, Romana, Spaniola, Germana si Franceza.

 

***  Important:

Dandes Group are avocati specializati in Drept Penal International.  Avem o reputatie deosebita in reprezentarea cazurilor de frauda in domeniul bancar in Statele Unite si Europa. In acest gen de cazuri va rugam sa ne contactati urgent. Fiecare  minut conteaza!

Contact in US  Tel. +1. 323.454.0515   Cell  +1. 646.204.4244

Mailing address: Str. A. Golescu  Nr 14  Timisoara, 300072 – Romania

Tel. (+40) 356.427.007    Cell. (+40) 723.732.781 

Email: dandes.group@gmail.com

 

De asemenea asiguram servicii de asistenta si reprezentare juridica calificata in domeniul revendicarilor pentru imobiliare – case si terenuri preluate abuziv de statul comunist in perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989, in situatiile in care mai este posibila restituirea in natura.

In contextul juridic si social ce sa va crea dupa aprobarea noului proiect de lege a retrocedarilor, avand in vedere ca pana la 1 ianuarie 2016 in Romania va trebui sa se incheie procesul de restituire in natura a tuturor imobilelor nationalizate, este necesar si oportun a se initia sau a se finaliza toate cauzele care au ca obiect revendicare imobilelor preluate abuziv de statul comunist in perioada de referinta sus-mentionata.

 Garantam servicii de calitate pentru consultarea dosarului, a oportunitatilor si sanselor de reusita, pentru redactare actiune si reprezentare juridica in toate caile de atac, inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa caz, pana la finalizarea procesului.

 

 Romania +40. 723.732.781     US +1. 323.454.0515